ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τροχαίο στη Ρουμανία: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο οδηγός – Δύο τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία της χώρας

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζουν οι υπόλοιποι τραυματίες

Τροχαίο στη Ρουμανία:  Επέστρεψε στην Ελλάδα ο οδηγός – Δύο τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία της χώρας

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου το οποίο προσέκρουσε στην πινακίδα ορίου για το ύψος στο Βουκουρέστι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 53χρονος Νίκος Χλόψιος.

Την ίδια ώρα δεκατρείς από τους ανθρώπους που επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο παραμένουν στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, με τους δύο να νοσηλεύονται σε πιο σοβαρή κατάσταση. Όπως μετέδωσε το OPEN, πρόκειται για την 62χρονη γυναίκα η οποία χτες, Σάββατο, αποσωληνώθηκε ωστόσο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Φλοριάνσκα καθώς και έναν άνδρα που επίσης έπρεπε να μπει στο χειρουργείο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους υπόλοιπους τραυματίες καθώς παρουσιάζουν βελτιωμένη εικόνα και πιθανότατα ακόμη και σήμερα να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Στην Ελλάδα ο οδηγός

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου ανήμερα τα Χριστούγεννα επέστρεψε στην Ελλάδα. Το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε για δεύτερη φορά στο αστυνομικό τμήμα του Βουκουρεστίου όπου μίλησε στην ανακρίτρια και φέρεται να ισχυρίστηκε ξανά πως έκανε λάθος το GPS, δείχνοντας του λάθος διαδρομή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες ταξιδιώτες για αυτή την τραγωδία.

Ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες για 25 άτομα είναι οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, που σχηματίζεται από την ρουμανική αστυνομία, για τον οδηγό του πούλμαν που ενεπλάκη στο δυστύχημα στο Βουκουρέστι, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του οδηγού, Αλέξανδρος Ματθαίου.

Μετά τις γιορτές ο οδηγός αναμένεται να κληθεί και πάλι από την ανακρίτρια για να δώσει νέα κατάθεση.

Το βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα από διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν πίσω από το λεωφορείο, φαίνεται ότι ο οδηγός άλλαξε λωρίδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.