ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χανιά: Το κρουαζιερόπλοιο «Viking Venus» έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι της Σούδας λόγω της κακοκαιρίας «Εva»

Ξεκίνησε με 846 επιβάτες από τον Πειραιά με τελικό προορισμό τη Ρόδο

Χανιά: Το κρουαζιερόπλοιο «Viking Venus» έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι της Σούδας λόγω της κακοκαιρίας «Εva»

Εκτάκτως έδεσε σήμερα στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Viking Venus, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν σήμερα εξαιτίας της κακοκαιρίας Eva.

Το κρουαζιερόπλοιο προερχόμενο από τον Πειραιά μετέφερε 846 επιβάτες, ενώ η αναχώρησή του για τη Ρόδο είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα. Ήταν η δεύτερη φορά που τo Viking Venus έφτασε στα Χανιά, και μάλιστα σε μόλις λίγες ημέρες. Η πρώτη για φέτος ήταν στη 1η Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως το κρουαζιερόπλοιο της «Viking Ocean Cruises» αναχώρησε χθες το απόγευμα από τον Πειραιά ύστερα από τρεις ημέρες παραμονής στο λιμάνι. Αυτή ήταν η δεύτερη προσέγγιση του στον Πειραιά μετά την παρθενική του πέρυσι τον Αύγουστο.

Είναι κατασκευασμένο το 2021 στα ναυπηγεία Fincantieri της Ancona στην Ιταλία και φέρει σημαία Νορβηγίας. Έχει μήκος 227 μέτρα και πλάτος σχεδόν 29 μέτρων. Διαθέτει εννέα πατώματα με συνολική χωρητικότητα τους 930 επιβάτες, 490 άτομα πλήρωμα και 465 καμπίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο από την αναχώρηση στο λιμάνι του Πειραιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.