ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Χάος» σε πτήση της Delta Airlines από το Μιλάνο προς την Ατλάντα – Στο νοσοκομείο 11 άτομα από αναταράξεις

«Προτεραιότητά μας είναι να φροντίσουμε τους πελάτες και το πλήρωμά μας που έχουν υποστεί τραυματισμούς»

«Χάος» σε πτήση της Delta Airlines από το Μιλάνο προς την Ατλάντα – Στο νοσοκομείο 11 άτομα από αναταράξεις

Σοβαρές αναταράξεις σημειώθηκαν σε πτήση της Delta Airlines που εκτελούσε δρομολόγιο από το Μιλάνο στην Ατλάντα, και ως αποτέλεσμα σύμφωνα με την La Repubblica, ήταν 11 επιβάτες να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως «μέλη της ομάδας φροντίδας της Delta Airlines κινητοποιούνται για να συνδεθούν με τους πελάτες της πτήσης 175 της Delta που παρουσίασε σοβαρές αναταράξεις πριν προσγειωθεί με ασφάλεια στην Ατλάντα. Προτεραιότητά μας είναι να φροντίσουμε τους πελάτες και το πλήρωμά μας που έχουν υποστεί τραυματισμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης η La Repubblica αναφέρει πως «δεν είναι σαφές πόσα άτομα συνολικά από τους 151 επιβάτες και τα 14 μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν εκτός από τους 11 που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ούτε πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.