ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Φιλαδέλφεια: Κλειστή η Λεωφ.Δεκελείας για το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς – Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τροποποιήσεις και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ

Ν.Φιλαδέλφεια: Κλειστή η Λεωφ.Δεκελείας για το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς – Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριήμερου εορτασμού της Πρωτομαγιάς 2023 (Σάββατο 29/04, Κυριακή 30/04, Δευτέρα 01/05) και της διοργάνωσης της καθιερωμένης εμποροπανήγυρης, πραγματοποιείται προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τη 01:00 το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου μέχρι τις 07:00 π.μ. της Τρίτης 02 Μαΐου στις εξής οδούς:

– Λ. Δεκελείας, στο τμήμα της μεταξύ των ισόπεδων οδικών κόμβων Δεκελείας – Χαλκίδος – Αγ. Αναργύρων και Δεκελείας – Λαχανά – Ελ. Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Φιλαδέλφεια.

– Αγ. Αναργύρων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Χαλκίδος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Χαλκίδος, σε όλο το μήκος της.

Για τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα παραμείνουν ανοιχτοί οι οδοί Εφέσου, Ν. Τρυπιά, Τρωάδος, Ατταλείας, Αφών Γεωργιάδη, Ειρήνης, Σαλαμίνος, Ελ. Βενιζέλου, Βρυούλων προς Εθν. Αντιστάσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τροποποιήσεις υπάρχουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ που διέρχονται από τις παραπάνω οδούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.