ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τάσος Δούσης βρήκε το ελληνικό νησί με «το πιο ακριβό πάρκινγκ στον κόσμο» και δεν είναι η Μύκονος

Ακούστε τις τιμές

Ο Τάσος Δούσης βρήκε το ελληνικό νησί με «το πιο ακριβό πάρκινγκ στον κόσμο» και δεν είναι η Μύκονος

Το πιο ακριβό πάρκινγκ στον κόσμο σύμφωνα με τον Τάσο Δούση είναι στην… Ελλάδα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που έχει ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, καταγγέλλει σε βίντεό του στο TikTok ότι την πιο ακριβή τιμή για στάθμευση την βρήκε στη… Νάξο.

Η ανάρτησή του δημοσιογράφου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ντόπιων του νησιού, στο οποίο γενικά παρατηρείται πρόβλημα με το παρκάρισμα.

«Τι ανακάλυψα εδώ στη Νάξο, όμως. Ότι παίζει να έχω βρει και το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως. 76 ευρώ το 24ωρο, δεν κάνω πλάκα. Δίπλα ακριβώς από το δημοτικό πάρκινγκ στη χώρα της Νάξου υπάρχει ένα μικρό πάρκινγκ κι έχει και ταμπέλα «επί πληρωμή» όπου είναι ένας ευγενέστατος κύριος εκεί, εξαιρετικός, από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχουμε συναντήσει στη Νάξο κι έπαθα πλάκα όταν μου είπε ότι το παρκινγκ του κάνει 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 ευρώ η κάθε επόμενη ώρα. Του είπα ότι ούτε στο Μαιάμι, ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε στο Κολωνάκι υπάρχει τέτοιο πάρκινγκ. Δηλαδή όταν περνάς κάποιες ώρες πάει 24ωρο το πάρκινγκ. Το συγκεκριμένο είναι κάθε μια ώρα 3 ευρώ και ρωτάω εγώ είναι λογικό να έχουμε τέτοιο πάρκινγκ στη Νάξο;» ανέφερε ο Τάσος Δούσης.

@eikonesbytasosdousis Το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως 🚗💸 #eikonesbytasosdousis #tasosdousis #naxosisland #naxos #parking #moneytok #money #money ♬ πρωτότυπος ήχος – Eikonesbytasosdousis
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.