ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι τέσσερις ιδανικότεροι ελληνικοί προορισμοί για διακοπές με το ταίρι σου

Τα καλύτερα νησιά για να επισκεφτείς με το άλλο σου μισό

Οι τέσσερις ιδανικότεροι ελληνικοί προορισμοί για διακοπές με το ταίρι σου

Μπορεί το καλοκαίρι επισήμως να φτάνει στο τέλος του, αλλά ας μη γελιόμαστε: Το καλοκαίρι στην Ελλάδα σταματάει το Σεπτέμβριο. Επομένως, έχεις ακόμη καιρός για να προγραμματίσεις τις διακοπές σου σε κάποιο ελληνικό νησί με το ταίρι σου.

Ένα από τα θετικά των καλοκαιρινών διακοπών στο τέλος της σεζόν είναι ότι λόγω του λιγότερου κόσμου μπορείς να μετακινηθείς πιο εύκολα, η εξυπηρέτηση είναι καλύτερη και το σίγουρο είναι πως θα βρεις πιο οικονομικά πολλά πράγματα αρχής γενομένης της διαμονής σου.

Παρακάτω θα βρεις μερικά ελληνικά νησιά τα οποία θα σού κλέψουν την καρδιά, και σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς με το άλλο σου μισό!

1. Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά θα βρεις πανέμορφες παραλίες (παγκοσμίως βραβευμένες) αλλά και νυχτερινή ζωή. Η Κεφαλονιά μπορεί να γίνει το ησυχαστήριο σας, αλλά και παράλληλα ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς. Από τη μια μπορεί να βρείτε παραλίες με beach bar και από την άλλη παραλίες όπου θα είστε κυριολεκτικά εσείς κι ο έρωτάς σας.

Η Κεφαλονιά εάν φημίζεται για ένα πράγμα είναι οι μαγευτικές παραλίες της. Εάν θέλετε γαλαζοπράσινα νερά τότε προτείνουμε Μύρτο, Πετανούς, Αντίσαμο, Λαγκαδάκια, Χοργοτά, Έμπλυση, Αλατιές, Δαφνούδι. Εάν θέλετε άμμο και λίγο πιο κοσμοπολίτικες καταστάσεις τότε προτείνουμε Πλατύ-Μακρύ Γιαλό, Ξι και Μέγα Λάκκο.

2. Σύβοτα και Πάργα

Πρόκειται για δύο διαφορετικούς προορισμούς, οι οποίοι όμως λειτουργούν σαν δίδυμο λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ τους. Στα Σύβοτα και την Πάργα θα δείτε φύση και παραλίες που δε το πιστεύετε ότι υπάρχουν.

Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες που θα σας ενθουσιάσουν, αυτό που θα σας μαγέψει είναι η παραλιακή περαντζάδα, µε τα πολλά εστιατόρια, cafés και µπαράκια, την υπέροχη θέα στο κάστρο και το νησάκι της Παναγίας και τα πολύχρωμα σπίτια στο Καμίνι.

Τα Σύβοτα αναπτύσσονται γύρω από ένα γραφικότατο λιµανάκι, µε πλακόστρωτη προκυµαία. Όσον αφορά την Πάργα σίγουρα θα ενθουσιάσει το γραφικό τοπίο με τα καταγάλανα νερά και τα πολύχρωμα σπιτάκια, όπου σίγουρα θα νιώσετε το ρομαντισμό να κυλάει… μέσα σας!

3. Μήλος

Η Μήλος είναι ένα από τις πιο κλασικές επιλογές ζευγαριών στις Κυκλάδες μετά τη Σαντορίνη. Λίγο το ροζ ηλιοβασίλεμα, λίγο η Κυκλαδίτικη ανεμελιά, λίγο η ησυχία σε σύγκριση με άλλα νησιά τριγύρω, αλλά και οι υπέροχες παραλίες αποτελούν μία εκπληκτική επιλογή για όλα τα ζευγάρια.

Φυσικά, το μέρος που θα σας κλέψει το μυαλό είναι σίγουρα το Σαρακήνικο, ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε για κανένα λόγο να δείτε το ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι η Μήλος ως νησί δε θα σας απογοητεύσει. Άλλωστε όπως ακούγεται συχνά, αν ένα ζευγάρι πάει διακοπές στη Μήλο ή θα χωρίσει ή θα παντρευτεί. Ελπίζουμε το δεύτερο!

4. Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια είναι ένα νησί – outsider όσον αφορά τόσο τις διακοπές με παρέα όσο και με το άλλο σου μισό. Ωστόσο, είναι ένα ήσυχο νησί (πολύ πιο ήσυχο από τη Μήλο), με όμορφες παραλίες και χαριτωμένα bar, όπου μπορείς να απολαύσεις το κοκτέιλ σου με το ταίρι σου.

Φυσικά, αν μείνετε αρκετές ημέρες το νησί ενδείκνυται για μονοήμερες εκδρομές και σε γύρω νησιά, αν και μπορεί να μη θέλετε να μετακινηθείτε από την Αστυπάλαια, η οποία σίγουρα θα σας μαγέψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.