ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΟΣΕ για κακοκαιρία: «Τα φαινόμενα & οι επιπτώσεις τους είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε τροποποίηση δρομολογίων»

Τι πρέπει να προσέξουν όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τρένο

ΟΣΕ για κακοκαιρία: «Τα φαινόμενα & οι επιπτώσεις τους είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε τροποποίηση δρομολογίων»

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που θα «χτυπήσει» τη χώρα αύριο Κυριακή, ενδεχομένως να επηρεάσει όσους έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τρένο.

Σε ανακοίνωση του, ο ΟΣΕ αναφέρει ότι ο μηχανισμός του βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και ενημερώνει για πιθανές αλλαγές στα δρομολόγια.

«O ΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι λόγω των καιρικών φαινομένων που αναμένονται από αύριο, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία και σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών έκτακτων καταστάσεων» αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

«Τα φαινόμενα και οι επιπτώσεις τους είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε τροποποίηση δρομολογίων για τις οποίες θα υπάρχει άμεση ενημέρωση του επιβατικού κοινού σε συνεννόηση με την Hellenic Train» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΣΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.