ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της «EasyJet» – Συνεχίζεται το «χάος» στα αεροδρόμια της Βρετανίας

Τη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά ο Ντέιβιντ Μόργκαν

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της «EasyJet» – Συνεχίζεται το «χάος» στα αεροδρόμια της Βρετανίας

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της βρετανικών αερογραμμών «EasyJet», Πίτερ Μπέλιου, εν μέσω έντασης και οργής της επιβατών για τις ακυρώσεις και καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Τη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά ο Ντέιβιντ Μόργκαν, όπως αναφέρει το BBC.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Πίτερ Μπέλιου παραιτήθηκε για «να ακολουθήσει άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες και στο μεταξύ δεσμεύεται να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση».

Σημειώνεται ότι, οι αερογραμμές Easyjet έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από ακυρώσεις τους τελευταίους μήνες, ενώ σε καθημερινή βάση ματαιώνονται χιλιάδες πτήσεις.

Γενικά, ο τομέας των αερομεταφορών δυσκολεύεται φέτος να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια εν μέσω ελλείψεων προσωπικού και δυσκολιών απόκτησης άδειας ασφαλείας για τους νέους υπαλλήλους.

Σε ανακοίνωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της «EasyJet», Γιόχαν Λούντγκρεν, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πίτερ για τη σκληρή δουλειά του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Όλοι στην EasyJet παραμένουν απόλυτα επικεντρωμένοι στην παροχή μιας ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας αυτό το καλοκαίρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.