ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολωνία: Viral έγινε η τούμπα άνδρα από την σκάλα του Air Force One (βίντεο)

Το Air Force One είχε μεταφέρει στην Πολωνία τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Πολωνία: Viral έγινε η τούμπα άνδρα από την σκάλα του Air Force One (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί μια τούμπα από την σκάλα του Air Force One ενώ αυτό βρισκόταν στην Πολωνία.

Σημειώνεται ότι το Air Force One είχε μεταφέρει στην Πολωνία τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφτηκε πριν από δύο ημέρες αιφνιδιαστικά το Κίεβο, ενόψει της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, διαβεβαιώνοντας τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με την ακλόνητη υποστήριξη των ΗΠΑ «για όσο χρειαστεί».

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση είναι η ταυτότητα του ατόμου που φαίνεται στο βίντεο να μπουρδουκλώνεται και να πέφτει από τα σκαλιά του Air Force One.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν πρόκειται για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν δεδομένου ότι η τούμπα έγινε στην πίσω πλευρά του αεροσκάφους και ενώ στη σκάλα βρίσκονταν αρκετά άτομα. Αντίθετα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποβιβάζεται και επιβιβάζεται στο Air Force One πάντα από την μπροστά πλευρά του αεροσκάφους και πάντα μόνος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.