ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βρετανία: Βάζει στην πράσινη ταξιδιωτική λίστα Ιταλία, Γερμανία & Βουλγαρία

Βρετανία: Βάζει στην πράσινη ταξιδιωτική λίστα Ιταλία, Γερμανία & Βουλγαρία

Οι Βρετανοί, σύμφωνα με πληροφορίες, προσθέτουν νέες χώρες στην πράσινη ταξιδιωτική λίστα, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ιταλίας αλλά και της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας «The Sun», οι ειδικοί θεωρούν ότι τα στοιχεία για πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς δείχνουν θετικά, με αποτέλεσμα να αναμένεται η επέκταση της πράσινης λίστας, που επιτρέπει στους Βρετανούς να μην μπαίνουν σε καραντίνα, όταν επιστρέφουν.

Στην πορτοκαλί λίστα θα παραμείνουν ολόκληρες περιοχές της Ισπανίας και η Γαλλία. Ως εκ τούτου, θα μπορούν να τις επισκέπτονται μόνον οι πλήρως εμβολιασμένοι τουρίστες από τη Βρετανία.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Τετάρτη, ήτοι μία μέρα νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν. Πάντως άτομα με γνώση των όσων διεξάγονται στο παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι στην πράσινη λίστα ενδέχεται να μπουν περισσότεροι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Οι τουριστικοί πράκτορες εκτιμούν ότι Καναδάς, Αυστρία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Σλοβακία, Ελβετία, Χονγκ Κονγκ και Ταϊβάν θα προστεθούν στην πράσινη λίστα.

Ήδη οι Βαλεαρίδες νήσοι η Μαγιόρκα, η Μάλτα και η Μαδέρα βρίσκονται στην πράσινη λίστα ή στην πράσινη λίστα υπό επιτήρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απίθανο θεωρείται να προστεθεί η Γαλλία στην πράσινη λίστα, κι ενώ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να προβεί σε διάγγελμα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων που προκάλεσε η μετάλλαξη Δέλτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.