ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Περισσότερες πτήσεις προς την Ελλάδα από την Πολωνία

Περισσότερες πτήσεις προς την Ελλάδα από την Πολωνία

Ο πολωνικός εθνικός αερομεταφορέας ανακοίνωσε τις νέες αεροπορικές συνδέσεις της LOT από την Πολωνία για Ελλάδα ,στο νέο καλοκαιρινό του πρόγραμμα και στο πλαίσιο της καμπάνιας #LOTnaWakacje.

Οι πτήσεις προς 36 δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς θα πραγματοποιούνται από 10 πολωνικά αεροδρόμια στο χρονικό διάστημα από 3 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, η LOT θα πραγματοποιεί πτήσεις προς τους ελληνικούς προορισμούς από τα 9 τοπικά πολωνικά αεροδρόμια με τα οποία συνεργάζεται.

Οι Πολωνοί τουρίστες θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα όχι μόνο από το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας αλλά και από τα μικρότερα, τοπικά αεροδρόμια των πόλεων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπίντγοστς προς Ζάκυνθο
Γκντάνσκ προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Καβάλα, Ρόδο και Κέρκυρα
Κατοβίτσε – Πιζοβίτσε προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Κω, Ρόδο και Ζάκυνθο
Κρακοβία προς Καλαμάτα, Χανιά, Θεσσαλονίκη και τα νησιά Σαντορίνη, Κέρκυρα και Ζάκυνθο
Λούμπλιν προς Κέρκυρα
Πόζναν προς Καβάλα, Ηράκλειο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα
Ζέσουφ προς Θεσσαλονίκη και
Βρότσλαβ προς Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα και Σαντορίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.