ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεκίνησε η «μεγάλη έξοδος» του καλοκαιριού: Με τη βαλίτσα στο χέρι οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου (βίντεο)

Ξεκίνησε η «μεγάλη έξοδος» του καλοκαιριού: Με τη βαλίτσα στο χέρι οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου (βίντεο)

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα λιμάνια, τις εθνικές οδούς αλλά και τα ΚΤΕΛ, καθώς οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου φεύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί επικρατεί κοσμοσυρροή. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, τα πλοία αναχωρούν με συγκεκριμένο όριο επιβατών, οι οποίοι φορούν μάσκες και εμφανίζονται αποφασισμένοι να περάσουν καλά, παρά την απειλή της πανδημίας. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού “βούλιαξαν” από τον κόσμο.

Από νωρίς το πρωί, πυκνή είναι η κίνηση και στους σταθμούς των διοδίων. Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία από την Παρασκευή έως σήμερα το μεσημέρι 84.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας, ενώ 78.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια Αφιδνών.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού, όπου προστίθενται κάποια από τα δρομολόγια που είχαν διακοπεί λόγω κορονοϊού, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι τουρίστες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Την ώρα που οι Αθηναίοι “δραπετεύουν” από το κλεινόν άστυ, τουρίστες εισέρχονται στην Ελλάδα από τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, όπου και σήμερα σχηματίζονται ουρές οχημάτων, που έφτασαν ακόμη και τα 10 χιλιόμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.