ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεσόγειο θα επιλέξουν φέτος οι Γερμανοί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές – Αναμένεται «έκρηξη ταξιδιών»

Μεσόγειο θα επιλέξουν φέτος οι Γερμανοί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές – Αναμένεται «έκρηξη ταξιδιών»

Έκρηξη ταξιδιών αναμένεται φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με άρθρο της Bild.

Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης για το τουρισμό Τόμας Μπαράις, ο οποίος εμφανίζεται βέβαιος πως οι Γερμανοί έχουν μεγάλη όρεξη για ταξίδια.

Τα λεγόμενα του εντεταλμένου στηρίζει και ο γερμανικός ταξιδιωτικός κολοσσός TUI. Εκπρόσωπος της TUI δηλώνει ότι αναλύσεις της αγοράς δείχνουν ότι μετά τους δύσκολους μήνες του lockdown υπάρχει τεράστια νοσταλγία για χαλαρωτικά ταξίδια και επικαλείται την αξιολόγηση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσθέτει μάλιστα ότι ενόψει του φετινού καλοκαιριού οι ενδιαφερόμενοι στρέφονται σε κλασικούς προορισμούς: Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο και Πορτογαλία, με άλλα λόγια «Μεσόγειος first». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού κολοσσού δεν αποκλείεται να δούμε τα αεροπορικά εισιτήρια για τις χώρες της Μεσογείου να γίνονται γρήγορα ανάρπαστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.