ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

TUI & Aida: Ξεκινούν τον Μάιο οι πολυτελείς κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά

TUI & Aida: Ξεκινούν τον Μάιο οι πολυτελείς κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά

Οι γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας TUI και Aida γνωστοποίησαν ότι προετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από τον Μάιο.

Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

Η Aida Cruisesθα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις από τις 20 Απριλίου και από τις 23 Μαΐου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από την Κέρκυρα, με προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Έως τις 22 Οκτωβρίου θα δοθούν συνολικά 22 ημερομηνίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο εταιρίες ζητούν προς το παρόν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορωνοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.