Γαλλία: Τουρίστες επτά συγκεκριμένων χωρών θα υποχρεώνονται σε καραντίνα

Γαλλία: Τουρίστες επτά συγκεκριμένων χωρών θα υποχρεώνονται σε καραντίνα

Σε υποχρεωτική καραντίνα δέκα ημερών θα τίθενται οι ταξιδιώτες που φτάνουν στη Γαλλία από επτά χώρες, μεταξύ αυτών και η Τουρκία, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου, ο περιορισμός θα εφαρμοστεί επίσης στο Μπανγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, το Πακιστάν, το Νεπάλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μετά τη δημοσίευσή αύριο το πρωί του σχετικού διατάγματος, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Προς το παρόν, οι ταξιδιώτες από πέντε χώρες τίθενται, από τις 24 Απριλίου, σε καραντίνα: τη Βραζιλία, την Ινδία, τη Χιλή, τη Νότια Αφρική και την Αργεντινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ταξιδιώτες που έρχονται από αυτές τις χώρες πρέπει να επιδεικνύουν κατά την άφιξή τους ένα τεστ PCR που έχει γίνει λιγότερο από 36 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.