ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αμερικανικός τουρισμός: Η Αθήνα στoυς top 5 προορισμούς για το μήνα Ιούλιο

Αμερικανικός τουρισμός: Η Αθήνα στoυς top 5 προορισμούς για το μήνα Ιούλιο

Σύμφωνα με τη Skyscanner, όπως φυσικά προκύπτει από τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, σε πολύ υψηλή θέση βρίσκεται η Αθήνα στις προτιμήσεις των αμερικανών τουριστών.

Με βάση τα αποτελέσματα έρευνας για τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς εν όψει της Ημέρας Ανεξαρτησίας της 4ης Ιουλίου που δημοσίευσε η ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης Skyscanner, η ελληνική πρωτεύουσα κατατάσσεται στην 3η θέση μεταξύ των 5 δημοφιλέστερων επιλογών των αμερικανών για ταξίδια εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην έρευνα εξετάζονται οι κορυφαίες επιλογές για ταξίδια εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και εκτός. Πρόκειται για αναζητήσεις που έχουν γίνει μέσω της Skyscanner για το διάστημα από τις 18 Μαρτίου έως τις 18 Ιουνίου για ταξίδια κυρίως στην οικονομική θέση μετ’ επιστροφής.

Στο top 5 των ταξιδιών στο εξωτερικό την πρώτη θέση κατέχει το Κανκούν στο Μεξικό, το Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Αθήνα, όπως προαναφέραμε στην τρίτη, πάνω από το Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ το Μέξικο Σίτυ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για τους αμερικανούς εκτός ΗΠΑ.

Στο εσωτερικό της χώρας, με βάση τα στοιχεία από Skyscanner, το top5 των ταξιδιών για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας περιλαμβάνει τη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Ορλάντο, το Λος Άντζελες και το Ντένβερ.

Να σημειωθεί ότι η αργία της 4ης Ιουλίου θεωρείται «ορόσημο» για την επανέναρξη των ταξιδιών αναψυχής στις ΗΠΑ μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και ήδη εκτιμάται πως περισσότεροι από 47 εκατ. Αμερικανοί θα ταξιδέψουν, τόσο εντός της χώρας, όσο και εκτός.

Σύμφωνα με την Skyscanner, η μέση τιμή για τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι στα 722 δολάρια, ενώ αντίστοιχα για το εσωτερικό στα 249 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.