
Αλλαγές και τροποποιήσεις καταγράφονται στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής.
Στον Πειραιά, έως τις 20:00 δεν θα πραγματοποιηθούν δύο προγραμματισμένα δρομολόγια προς τις Κυκλάδες και τη γραμμή Χίου–Λέσβου, ενώ εκκρεμεί νεότερη απόφαση για τα βραδινά δρομολόγια προς την Κρήτη.
Αντίθετα, στο Λαύριο τα δρομολόγια συνεχίζονται κανονικά χωρίς διαφοροποιήσεις.
Στη Ραφήνα παρατηρείται μικρή τροποποίηση σε ένα δρομολόγιο, το οποίο θα τερματίσει στην Άνδρο, χωρίς να συνεχίσει προς Τήνο και Μύκονο.
Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται τακτικά από τις ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών για τυχόν νέες αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.