ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγιοι Ανάργυροι: «Η Κυριακή είχε αποκοπεί από όλους – Την είχε χτυπήσει και στο παρελθόν» λέει η θεία της 28χρονης 

«Πάντα μου έλεγε ότι όλα πάνε καλά»

Άγιοι Ανάργυροι: «Η Κυριακή είχε αποκοπεί από όλους – Την είχε χτυπήσει και στο παρελθόν» λέει η θεία της 28χρονης 

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την 28χρονη Κυριακή που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Όπως δήλωσε στο Mega η θεία της 28χρονης, η κοπέλα δεν της είxε πει πολλά για την προσωπική της ζωή αλλά της είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι ο 39χρονος την είχε χτυπήσει αλλά είχε συνεχίσει τη σχέση της.

«Μου έλεγε τόσα πράγματα, αυτό δεν μου το έλεγε. Μια φορά μόνο ότι την έχει χτυπήσει και μου είπε ότι δεν το ξαναέκανε ποτέ. Όταν την είχε χτυπήσει δεν είχε νοσηλευτεί, εγώ δεν είχα μάθει τίποτα για νοσοκομείο», ανέφερε.

«Είχε έρθει, είχε μείνει εδώ δύο ημέρες και μετά ξανα ήταν με τον Θανάση, ”όλα καλά, όλα καλά”, ναι. Ήρθε και αυτός ζήτησε συγγνώμη, ”δεν θα το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, να μου κοπούν τα χέρια, να, να, να…” Προφανώς ζήλια, ερωτική ζήλια;», σχολίασε.

«Με τον μπαμπά της και την μαμά της είχε ιδιαίτερο δέσιμο και λατρεία και πάντα μίλαγε, τα έλεγε όλα.Ο συγκεκριμένος μίλαγε μια χαρά, φαινόταν χαρούμενος, έδειχνε έναν καλό εαυτό έξω. Το τι έκανε όταν ήταν μέσα στο σπίτι ή το τι έκανε όταν ήταν μαζί της, εγώ όταν την ρώταγα, εάν είναι όλα καλά, απαντούσε ”όλα καλά”. Την ρωτούσα ”έχει αλλάξει;”, ”ναι, καλά”, της έλεγα: ”Γιατί όταν μία φορά το κάνει, θα το ξανακάνει, σε παρακαλώ πολύ”», είπε η θεία της 28χρονης.

«Απ’ εκεί και πέρα, όταν πήγε στο καινούργιο της το σπίτι ήταν να έρθω να την βοηθήσω και εγώ, να της πάρω, να της αγοράσω πράγματα, αυτά που της έλειπαν, ήθελα να της τα δώσω καινούργια στο καινούργιο της το σπίτι, να έχει καινούργια αρχή πραγματικά, δεν πήγα, δεν πήρε τηλέφωνο, αν είχα πάει ίσως να είχε αλλάξει αυτό το κομμάτι. Να μην είχε πάει καν εκεί, να την είχα πάρει στο σπίτι, να καθόμασταν, να πιούμε καφέ, να δούμε τα πράγματα, να πάμε να δούμε τι θα πάρουμε», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε, «είχε αποκοπεί σιγά σιγά από όλους και ήταν μόνο μαζί του, έβλεπα μετά φωτογραφίες που ανέβαζε, όλα καλά, μπράβο της έγραφα, μιλούσαμε ή τηλεφωνιόμασταν πολύ. Την είχα δει κιόλας, τα χέρια της να έχουν σημάδια και μου λέει ”εντάξει”, δεν ήταν κάτι σοβαρό, απ’ εκεί και έπειτα πάντα τη ρωτούσα και μου έλεγε είναι όλα καλά. Χώριζαν, τα ξαναέβρισκαν, χώριζαν, τα ξαναέβρισκαν. Πάντα μου έλεγε ότι είναι όλα καλά και ότι όλα πάνε καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.