ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» για ένα μπαλόνι: Για συνέπειες στις ΗΠΑ μιλά η Κίνα που δηλώνει ότι δεν ήταν κατασκοπευτικό

Η αμερικανική αεροπορία είχε προχωρήσει στην κατάρριψή του

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» για ένα μπαλόνι: Για συνέπειες στις ΗΠΑ μιλά η Κίνα που δηλώνει ότι δεν ήταν κατασκοπευτικό

Η Κίνα προειδοποίησε σήμερα τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι θα «υποστούν όλες τις συνέπειες» αν κλιμακώσουν την αντιπαράθεση για το κινέζικο μπαλόνι που κατέρριψε ο στρατός των ΗΠΑ αυτόν τον μήνα.

Η Κίνα «θα συνεχίσει μέχρι το τέλος» αν «οι ΗΠΑ επιμείνουν να εκμεταλλεύονται το θέμα», ανέφερε σε μια ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών.

Στις 4 Φεβρουαρίου μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ κατέρριψε ένα κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι, όπως το αποκαλεί η Ουάσινγκτον, το οποίο εισήλθε στον ουρανό της Βόρειας Αμερικής. Το Πεκίνο υποστηρίζει πως ήταν ένα μετεωρολογικό σκάφος που έχασε τον δρόμο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση στην οποία προέβη η Κίνα ακολούθησε τη συνάντηση του ανώτατου διπλωμάτη Ουάνγκ Γι και του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.