ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διακοπές στην αγαπημένη βίλα της Μ.Κάρεϊ με μόλις 6 ευρώ – Δείτε τον τρόπο

Η booking.gr λανσάρει το νέο κόνσπετ της Μαράια Κάρεϊ από τις 21 Ιουνίου.

Διακοπές στην αγαπημένη βίλα της Μ.Κάρεϊ με μόλις 6 ευρώ – Δείτε τον τρόπο

Το νέο κόνσεπτ της Μαράια Κάρεϊ, ονόματι Mariah’s Beverly Hills Escape, ξεκινάει το ταξίδι του στο χώρο των διακοπών με μότο «Ταξιδέψτε σαν αστέρες αυτό το καλοκαίρι!»

Ειδικότερα, οι ταξιδιώτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν διακοπές σαν σταρ, με ένα ειδικό πακέτο διαμονής στο αγαπημένο κατάλυμα διακοπών, όπου απολαμβάνει τους τελευταίους τρεις μήνες η διάσημη τραγουδίστρια Mariah Carey ή αλλιώς Mimi, όπως είναι το χαϊδευτικό της.

Δηλώνοντας έτοιμη να παραδώσει τα κλειδιά του καταλύματος στον επόμενο τυχερό, η Booking.comδημιούργησε ένα ενιαίο πακέτο ταξιδιού που περιλαμβάνει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στο Mariah’s Beverly Hills Escape, συνοδεία ενός προγράμματος που επιμελήθηκε η ίδια η Mariah Carey και περιλαμβάνει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό, επιλεγμένα καταστήματα για ψώνια και φυσικά τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής.

Η εν λόγω προσφορά ευθυγραμμίζεται με την τελευταία έρευνα της Booking.com, που διαπιστώνει ότι το 40% των Αμερικανών προτιμά να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην εξερεύνηση του κόσμου, παρά να αναλώνεται σε μια γρήγορη απόδραση ή ένα εβδομαδιαίο ταξίδι, γι’ αυτό η εταιρεία προσφέρει μακροχρόνιες διαμονές σε διάφορα καταλύματα, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, ξενοδοχείων και άλλων ακινήτων, πολλά από τα οποία προσφέρουν μειωμένες τιμές για μηνιαίες διαμονές.

Το Mariah’s Beverly Hills Escape θα είναι διαθέσιμο για κράτηση αποκλειστικά στην Booking.com στις 21 Ιουνίου, για διαμονή που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου. Με τιμή μόνο 6,21 δολαρίων, προς τιμήν της πρώτης ημέρας του καλοκαιριού, το εν λόγω πακέτο ταξιδιού διατίθεται για μία μόνο φορά και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές κτήμα που νοίκιασε η τραγουδίστρια φέτος την άνοιξη, κρατήσεις στα αγαπημένα εστιατόρια της Mariah, όπως τα The Terrace, Cara, Nobu Malibu, Dan Tana’s και Craig’s, προσωπική συμβουλευτική με έναν στυλίστα μόδας, καθώς και συμβουλές ομορφιάς και αυτοφροντίδας από την ίδια τη Mariah Carey.

Επιπλέον, το ταξίδι περιλαμβάνει και περιηγήσεις στα αγαπημένα αξιοθέατα της Mariah Carey, όπως η παραλία Will Rogers State, το Runyon Canyon, το Getty, το The Hammer και το The Skirball.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά, η Mariah Carey επεσήμανε ότι μερικές φορές, μια ή δύο εβδομάδες δεν είναι αρκετές για να ξεφύγει κανείς. Γι’ αυτό ενθουσιάστηκε που έμεινε για μερικούς μήνες σε αυτό το υπέροχο κτήμα. Η οικογένειά της και η ίδια, απόλαυσαν κάθε πολυτέλεια που έχει να προσφέρει αυτό το όμορφο σπίτι και τώρα, ένας φαν της έχει την ευκαιρία να ζήσει το LA με τον δικό της τρόπο, μένοντας στο ίδιο σπίτι και γνωρίζοντας τα αγαπημένα της μέρη για ψώνια, ψυχαγωγία και χαλάρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.