ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΟΚ: Τιμά τον Ν.Γκάλη στο φιλικό με την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ

«Πάρα πολλοί βοήθησαν, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι σύμβολα μίας ολόκληρης γενιάς»

ΕΟΚ: Τιμά τον Ν.Γκάλη στο φιλικό με την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στο φιλικό της 4ης Αυγούστου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Σλοβενία και Ελλάδα, αφού θα τιμηθεί από την ΕΟΚ.

Tο ημερολόγιο… τρέχει και σταματά στα 36 χρόνια από τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού μπάσκετ και το σπουδαίο επίτευγμα της Εθνικής Ανδρών από το Eurobasket του 1987.

Η ΕΟΚ έχοντας κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο κομμάτι αυτό της ιστορίας, προχωρά σε μία κίνηση τιμής. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (14/06) πως στις 4 Αυγούστου πρόκειται να τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ σε επίσημο φιλικό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ένας θρύλος θα βρεθεί στο επίκεντρο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΕΟΚ θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική ομάδα, επειδή μπόρεσε και κατάφερε και άλλαξε την νοοτροπία. Στις 4 Αυγούστου στο επίσημο φιλικό με την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ, σε ένα ελπίζω κατάμεστο στάδιο που θα σηκωθεί όρθιο και θα χειροκροτήσει τον άνθρωπο που μας έφτασε μέχρι εδώ. Πάρα πολλοί βοήθησαν, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι σύμβολα μίας ολόκληρης γενιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.