ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με επέμβαση των ΕΚΑΜ έληξε ο συναγερμός στον Κίσαμο Χανίων: Άνδρας απειλούσε να ανατινάξει στον αέρα το σπίτι του

Κρατoύσε ομήρους τη μητέρα και τη σύζυγό του

Με επέμβαση των ΕΚΑΜ έληξε ο συναγερμός στον Κίσαμο Χανίων: Άνδρας απειλούσε να ανατινάξει στον αέρα το σπίτι του

Έληξε το πολύωρο θρίλερ στην Κίσαμο Χανίων όπου άνδρας κρατoύσε ομήρους τη μητέρα και τη σύζυγό του στο σπίτι και απειλούσε με δυναμίτη να το ανατινάξει στον αέρα. 

Με επέμβαση των κομάντος της ΕΚΑΜ μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, συνελήφθη ο 56χρονος.

Από το πρωί, στις 11:30, ταμπουρώθηκε στην οικία του με ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας να έχει σπεύσει στο σημείο για να τον αποτρέψει να κάνει πράξη τις απειλές του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, είναι και ο ίδιος χρήστης, ενώ αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί το οποίο δεν βρίσκεται στο σπίτι.

«Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Θα ανατινάξω το σπίτι» οι απειλές που εξαπέλυσε ο άνδρας.

«Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο τους έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη… Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζώ. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω» είπε επίσης.

Η Αστυνομία έστησε τεράστια επιχείρηση στην Κίσαμο ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, τα ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 56χρονος, που εργαζόταν σε λατομείο κι έτσι είχε στην κατοχή του δυναμίτες, είδε ότι είχαν φτάσει στο σπίτι του αστυνομικοί με σκοπό να τον συλλάβουν εκτελώντας εισαγγελική εντολή, καθώς φέρεται να απειλούσε ότι θα βάλει βόμβα στην Εισαγγελία Χανίων και να κατηγορεί την Αστυνομία για διαφθορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, προσπάθησε να τους επιτεθεί κραδαίνοντας απειλητικά ένα μαχαίρι και τα μασούρια δυναμίτιδας, όμως στη
συνέχεια κλειδώθηκε στο σπίτι που περικυκλώθηκε από δυνάμεις του Τ.Α.Ε. και του τοπικού τμήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.