ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Μπηχτές» Ν.Κακλαμάνη προς Κ.Μητσοτάκη: «Έχετε λεφτά να στέλνετε στην Ουκρανία αλλά δεν έχετε για να δώσετε στους αγρότες»

Σε ό,τι αφορά τους «Σπαρτιάτες» είπε «ό,τι εκλέγει ο λαός δεν πρέπει να το "ξε-εκλέγει" ένα δικαστήριο»

«Μπηχτές» Ν.Κακλαμάνη προς Κ.Μητσοτάκη: «Έχετε λεφτά να στέλνετε στην Ουκρανία αλλά δεν έχετε για να δώσετε στους αγρότες»

Λάβρος κατά της επιλογής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να στηρίζει με κάθε τρόπο και μέσον την Ουκρανία, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης o οποίος είπε ότι δεν αποδέχεται μία Ευρώπη η οποία έδωσε 145 δισ. ευρώ στο Κίεβο αλλά δεν βρήκε 5 δισ. ευρώ για να τα δώσει στους αγρότες!

Αυτό που εννοούσε ο πρώην υπουργός και χρησιμοποίησε την ΕΕ για να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι ότι υπάρχουν λεφτά για την Ουκρανία αλλά όχι για να δοθούν στους αγρότες.

Με την δήλωση του αυτή ο Νικήτας Κακλαμάνης κτύπησε «καμπανάκι» στον ίδιο τον Κ.Μητσοτάκη για την αθρόα στρατιωτική βοήθεια που προσφέρει στο Κίεβο με όπλα και πυρομαχικά απαραίτητα για την ασφάλεια της χώρας και ειδικότερα των νησιών του Αιγαίου από όπου και τα απέσυρε.

Ο ίδιος επέστησε την προσοχή στο κόμμα του λέγοντας πως «η ΝΔ κινδυνεύει μόνο από τον κακό της εαυτό»,

«Όχι με το θυμιατό στο χέρι. Όχι υπέρ αυτής της σημερινής Ευρώπης που βρήκε να δώσει 145 δις στον κ. Ζελένσκι αλλά δεν βρήκε 5 δις για τους αγρότες.

Με την κα Λαγκάρντ να λέει ότι τον Ιούνιο να δίνει 0% επιτόκιο στην κατάθεση αλλά 6% επιτόκιο στον δανεισμό.

Όχι υπέρ αυτής της Ευρώπης των τραπεζών και τραπεζιτών. Και μετά κλαίμε γιατί στο καινούργιο Ευρωκοινοβούλιο η δεύτερη πολιτική δύναμη θα είναι η ακροδεξιά.

Δεν θα μπορούσε η Ελλάδα να αποτελεί εξαίρεση»:

Σε άλλο σημείο, σε ό,τι αφορά τους «Σπαρτιάτες», ο κυβερνητικός βουλευτής εξέφρασε και εκεί την αντίθεση του:

«Ό,τι εκλέγει ο λαός δεν πρέπει να το “ξε-εκλέγει” ένα δικαστήριο».

Οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη δείχνουν ότι υπάρχει ένα υποβόσκον κλίμα εντός της Νέας Δημοκρατίας, αμφισβήτησης των επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη που προς το παρόν δεν είναι αρκετό για να προκαλέσει εξελίξεις αλλά εάν υπάρξει ένα ιδιαίτερα αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές αυτό θα μπορούσε να αλλάξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.