Εν τω μεταξύ όλοι οι βουλευτές της ΝΔ έχουν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία…

Ωραιόκαστρο: 17χρονος διέρρηξε σπίτι συνομηλίκου του και φέρεται να τον εκβίαζε για την επιστροφή των κλοπιμαίων

Ο 17χρονος φέρεται να απέσπασε από την οικία μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα

Ωραιόκαστρο: 17χρονος διέρρηξε σπίτι συνομηλίκου του και φέρεται να τον εκβίαζε για την επιστροφή των κλοπιμαίων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένας 17χρονος αιγυπτιακής καταγωγής κατηγορείται ότι διέρρηξε χθες το πρωί διαμέρισμα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου κατοικεί συνομήλικός του από τη Συρία, με τον οποίο φέρεται να είχε προσωπική γνωριμία.

Από την οικία αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα που ανήκαν στο θύμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο ανήλικος συναντήθηκε με τον συνομήλικό του στην ίδια περιοχή και, απειλώντας τον με αιχμηρό αντικείμενο, ζήτησε το ποσό των 700 ευρώ προκειμένου να του επιστρέψει τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει.

Έπειτα από συντονισμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης φέρεται να αντιστάθηκε έντονα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.