
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου ενός αγοριού ηλικίας μόλις 18 μηνών, το οποίο νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Το παιδί αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε προηγουμένως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρέμενε νοσηλευόμενο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, το μικρό αγόρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και κατέληξε σήμερα (18/6).
Η απώλειά του έχει σκορπίσει βαθιά θλίψη στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που παρακολουθούσαν τη δύσκολη μάχη που έδινε για τη ζωή του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.