ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονίζει κάτοικος της Πάρνηθας για την «κόλαση» των πυρκαγιών: «Ακούω ζώα να καίγονται ζωντανά» (βίντεο)

Καταγγέλει την ανικανότητα και την αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού

Συγκλονίζει κάτοικος της Πάρνηθας για την «κόλαση» των πυρκαγιών: «Ακούω ζώα να καίγονται ζωντανά» (βίντεο)

Συγκλονίζει κάτοικος της Πάρνηθας, η οποία προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί στην περιοχή, αφού όπως καταγγέλει, το κράτος δεν ενδιαφέρεται για τα σπίτια αλλά και τα χιλιάδες ζώα που καίγονται ζωντανά.

Όπως τονίζει σοκαρισμένη η κοπέλα, επί 2 ώρες δεν είχε εμφανιστεί κανένα μέσο πυρόσβεσης και τα πυροσβεστικά ήρθαν αφού κάηκε όλο το βουνό.

Όπως ανατριχιαστικά περιγράφει, άκουγε τα κλάμματα των ζώων που καίγονταν ζωντανά, παρ’ ολα αυτά, τα διαθέσιμα μέσα πυρόσβεσης είχαν σταλεί στην Ι.Μ. Κλειστών.

Η ίδια, σε ένα συγκινητικό βίντεο κρατάει μία χελώνα, αλλά και ένα σκύλος ο οποίος έχει σχεδόν καεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόσα πρέπει να περάσει αυτή η χώρα πια για να ξυπνήσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.