Τους έχει τρελάνει όλους ο Ντόναλντ!

Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από φωτιά σε κέντρο εκμάθησης (βίντεο)

Μαθητές εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και αναγκάστηκαν να πηδήξουν από τα παράθυρα για να σωθούν

Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από φωτιά σε κέντρο εκμάθησης (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στην πόλη Λακνάου της Ινδίας, όπου μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε κέντρο εκμάθησης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άνθρωποι και αρκετοί ακόμη να τραυματιστούν.

Η φωτιά εξαπλώθηκε με ταχύτητα στο κτίριο, παγιδεύοντας μαθητές και εργαζόμενους στους επάνω ορόφους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρκετοί νέοι επιχείρησαν να σωθούν πηδώντας από τα παράθυρα, ενώ κάποιοι υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς κατά την πτώση τους.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το κτίριο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, με πυκνούς καπνούς να δυσκολεύουν τις προσπάθειες διάσωσης. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, οι οποίες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να ξεκινήσουν έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους.

Όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές, οι διασώστες ερευνούν εξονυχιστικά κάθε χώρο του κτιρίου, καθώς η περιορισμένη ορατότητα και τα εύφλεκτα υλικά στο εσωτερικό δυσχέραναν σημαντικά το έργο τους.

Μάρτυρες περιέγραψαν δραματικές στιγμές, τονίζοντας ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον τελευταίο όροφο και εξαπλώθηκε γρήγορα, αναγκάζοντας αρκετούς μαθητές να επιχειρήσουν να διαφύγουν από τα παράθυρα προκειμένου να γλιτώσουν από τις φλόγες. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.