ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βαλτική: Ιταλικά Eurofighter αναχαίτισαν Ρωσικά αεροσκάφη

Τα ρωσικά αεροσκάφη πετούσαν πάνω από διεθνή ύδατα

Βαλτική: Ιταλικά Eurofighter αναχαίτισαν Ρωσικά αεροσκάφη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου Αεροπορικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στη Γερμανία, ιταλικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαίτισαν ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από τα διεθνή ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας, χθες και σήμερα το πρωί.

Μετά την αναχαίτιση των ρωσικών αεροσκαφών, τα ιταλικά μαχητικά επέστρεψαν στην πολωνική βάση του Μάλμπορκ, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στη Ρώμη.

Ο συναγερμός, που ξεκίνησε από το κέντρο διοίκησης του ΝΑΤΟ που εδρεύει στο Ουέντεμ (Γερμανία), ενεργοποιήθηκε χθες και σήμερα το πρωί για ένα άγνωστο αεροσκάφος που πετούσε πάνω από τα διεθνή ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις το αεροσκάφος αναγνωρίστηκε, τα ιταλικά EF-2000 επέστρεψαν στη βάση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.