ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υποβρύχιο Titan: Τζογαδόροι πόνταραν στο θάνατο των 5 πάμπλουτων επιβαινόντων! – Έδωσαν χιλιάδες δολάρια

«Φανταστείτε να βγάζετε χρήματα ανάλογα με το αν κάποιος θα πεθάνει ή όχι»

Υποβρύχιο Titan: Τζογαδόροι πόνταραν στο θάνατο των 5 πάμπλουτων επιβαινόντων! – Έδωσαν χιλιάδες δολάρια

Στοιχηματικές εκμεταλλευόμενες την υπόθεση του υποβρυχίου Titan προσπαθούσαν να βγάλουν χρήματα με τον αν θα καταφέρουν ή όχι να επιζήσουν οι 5 μεγιστάνες.

Η Companyd υποστήριξε ότι η πλατφόρμα στοιχημάτων ήταν μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών.

Οι διαδικτυακοί τζογαδόροι στοιχημάτισαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για την τύχη του υποβρυχίου που εξερευνούσε το ναυάγιο του Τιτανικού. Τα στοιχήματα αξίζουν τουλάχιστον 300.000 δολάρια.

Στον ιστότοπο, αγοράζουν και πωλούν μετοχές ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα.

«Για να αγοράσει κάποιος μετοχές, το σκάφος δεν χρειάζεται να έχει διασωθεί ή να έχει ανακτηθεί, ώστε να θεωρηθεί ότι “βρέθηκε”», αναφέρεται στη σελίδα. «Αν εντοπιστούν κομμάτια, αλλά όχι η καμπίνα του με τους επιβάτες, αυτό δεν θα αρκεί για να προχωρήσει η αγορά».

Ένας χρήστης ότι έβαλε περίπου 3.250 δολάρια στοίχημα. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συγκέντρωσαν χιλιάδες likes επικρίνοντας τέτοιους παίκτες.

«Στην πραγματικότητα τρελό», έγραψε ένας σχολιαστής και συνέχισε, «Φανταστείτε να βγάζετε χρήματα ανάλογα με το αν κάποιος θα πεθάνει ή όχι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Polymarket υπερασπίστηκε τις προσφορές της για το υποβρύχιο, υποστηρίζοντας ότι ήταν ένας ουδέτερος τρόπος υπολογισμού της πιθανότητας διάσωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.