ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέξας: «UFO εθεάθησαν να πετούν σε στρατιωτικό σχηματισμό» λέει ερευνητής

Τέξας: «UFO εθεάθησαν να πετούν σε στρατιωτικό σχηματισμό» λέει ερευνητής

Μια ακόμα θέαση UFO αυτή τη φορά πάνω από την έρημο του Τέξας βρέθηκε στο στόχαστρο του δημοφιλούς ερευνητή του ανεξήγητου Σκοτ Γουόρινγκ.

Στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube, ο ουφολόγος κάνει λόγο για έναν στόλο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων που καταγράφηκαν να πετούν σε στρατιωτικό σχηματισμό στον σκοτεινό ουρανό.

Σύμφωνα με τον κυνηγό εξωγήινων, το περιστατικό έλαβε χώρα πάνω από το Όστιν του Τέξας, στις 6 Οκτώβρη, χωρίς ωστόσο η γνησιότητα του βίντεο να έχει ακόμα εξακριβωθεί.

«Τα UFO πετούν σε στρατιωτικό σχηματισμό και εθεάθησαν 30 μίλια μακριά και από άλλους αυτόπτες μάρτυρες» ανέφερε ο Γουόρινγκ στο μπλογκ του.

«Αυτό αποτελεί μια 100% απόδειξη ότι υπάρχει μια εξωγήινη βάση κάπου κάτω από την αμερικανική έρημο» σχολίασε ο Γουόρινγκ.

Σύμφωνα με τον λάτρη του ανεξήγητου UFO «έχουν εντοπιστεί πολύ συχνά πάνω από περιοχές στη Νεβάδα, στην Αριζόνα, την Καλιφόρνια, αλλά και το Τέξας», με τον Γουόρινγκ να παρατηρεί πως όλες αυτές οι περιοχές που έγιναν θεάσεις ΑΤΙΑ «έχουν παρόμοιες συνθήκες ξερής ερήμου».

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε viral σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με πολλούς χρήστες να μοιράζονται ανάλογες δικές τους εμπειρίες με παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα.

«Ήμουν έτοιμος να πω για στρατιωτικές φωτοβολίδες, αλλά μετά είδα πως πετούν πλαγίως στο τέλος. Και είναι πολύ ψηλά για να είναι σμήνος από drone, εκτός κι αν είναι στρατιωτικού τύπου» σχολίασε κάποιος χρήστης που είδε το βίντεο.

«Έχω δει αυτόν τον σχηματισμό στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Πετούσαν κι άλλαξαν σε σχήμα βέλους, μετά κύκλου και μετά ξανά σε σχήμα W. Τότε ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν» ανέφερε ένας άλλος σχολιαστής.

Βέβαια, υπήρξαν και άλλοι σχολιαστές που δεν φάνηκαν να πείθονται πως τα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα ήταν UFO και προτίμησαν πιο λογικοφανείς εξηγήσεις όπως αυτή των drones.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.