Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένα ζευγάρι στην Αγγλία που επισκέφτηκε νεκροταφείο τη νύχτα. Ο Αμίρ και η Άμι βρέθηκαν μαζί με μια θεία του σε νεκροταφείο του East Boldre και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό θέαμα, όταν τράβηξαν μερικές φωτογραφίες.

Σε μία από αυτές παρατήρησαν μια μυστηριώδη φιγούρα, με τον Αμίρ να είναι πεπεισμένος ότι επρόκειτο για φάντασμα. «Είμαι σίγουρος ότι είναι φάντασμα ή κάποιο πνεύμα», είπε τρομαγμένος ο 32χρονος.

«Είμαι 100% βέβαιος ότι είμασταν μόνοι μας στο νεκροταφείο. Αλλά κάποια στιγμή νιώσαμε ότι κάτι μας παρακολουθούσε πίσω από τους τάφους», πρόσθεσε ο Αμίρ.

Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται μια παράξενη φιγούρα που μοιάζει με το πρόσωπο ενός άνδρα να τους κοιτάζει πίσω από τα ταφόπλακες. Ο Αμίρ επιμένει ότι ο χώρος ήταν άδειος κα πως μόλις παρατήρησαν την παράξενη φιγούρα στη φωτογραφία άκουσαν βήματα να απομακρύνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμασταν σοκαρισμένοι, ακούσαμε βήματα και νομίζαμε ότι κάποιος είναι εκεί πίσω, οπότε φύγαμε γρήγορα», συμπλήρωσε ο Αμίρ που ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο νεκροταφείο έχει ιστορικό παραφυσικών δραστηριοτήτων. «Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία σε αυτό το μέρος. Έχει κακά πνεύματα και είναι στοιχειωμένο. Παρόλα αυτά μας αρέσει να εξερευνούμε μέρη. Δεν φοβόμαστε και θέλουμε να αποδείξουμε ότι υπάρχουν φαντάσματα», ανέφερε.