ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mεγάλος πολύχρωμος δακτύλιος στον ουρανό της Σιβηρίας – Ευθύνεται το CERN; (βίντεο)

Mεγάλος πολύχρωμος δακτύλιος στον ουρανό της Σιβηρίας – Ευθύνεται το CERN; (βίντεο)

Στις 23 Οκτωβρίου, εμφανίστηκε ένας μεγάλος πολύχρωμος δακτύλιος(δαχτυλίδι)στον ουρανό της Σιβηρίας. Την ίδια μέρα που το CERN,ειπώθηκε πως θα βρισκόταν σε μεγάλη ισχύ(13 TEV) στην αναζήτηση για μια μαύρη τρύπα,με σκοπό να ανοίξουν μια παράλληλη διάσταση, μέσω κάτι που ονομάζεται “Gravitys Rainbow”. Αυτός ο σκοπός τους δεν είναι κάτι κρυφό,αφού το έχουν ανακοινώσει επίσημα στη ιστοσελίδα τους.

Η Σιβηρία είναι μια πολύ ενεργή περιοχή, με….. ΑΤΙΑ δραστηριότητα και θεάσεις…περίεργα φαινόμενα,όπως τις “καταβόθρες” ή τεράστιες τρύπες που έχουν εμφανιστεί στη Σιβηρία με βάθος ίσως και πάνω από 2.438400 μέτρα μέσα στη γη, εκ των οποίων κανείς δεν γνωρίζει γιατί εμφανίστηκαν η γιατί είναι τόσο μεγάλες.

Έτσι υπάρχουν πολλά περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στη Σιβηρία…….

τα σχόλια δικά σας!

Υ.γ. Οι “καταβόθρες” δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο,το οποίο έχει εμφανιστεί μόνο στη Σιβηρία,άλλα έχει εμφανιστεί και σε άλλες χώρες…….είναι ένα φαινόμενο το οποίο θα αυξηθεί και θα βλέπουμε πολύ συχνά στο μέλλον!……Καλή Δύναμη σε όλους…..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.