Τεράστιο εξωγήινο σκάφος και διάδρομο προσγείωσης «ανακάλυψαν» στη Σελήνη! (vid)

Τεράστιο εξωγήινο σκάφος και διάδρομο προσγείωσης «ανακάλυψαν» στη Σελήνη! (vid)

Οι ενθουσιώδεις «ερευνητές» του αγνώστου και ειδικά αυτών που πιστεύουν στην ύπαρξη ΑΤΙΑ και εξωγήινης νοήμονος ζωής που έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, λένε ότι βρήκαν νέες αποδείξεις που στηρίζουν την θεωρία τους.

Σύμφωνα με το ExoNews TV, το 1968 τραβήχτηκε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της αποστολής του διαστημικού σκάφους Orbiter στη Σελήνη, που σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής δείχνει να φαίνεται ένα τεράστιο διαστημικό σκάφος με μήκος τουλάχιστον 16 χιλιομέτρων να βρίσκεται μέσα στον κρατήρα Manlius. Μέρος του αντικειμένου  φωτίζεται καλά από τον ήλιο, όπως και μέρος του κρατήρα, που είναι περίπου 38 χιλιόμετρα σε διάμετρο και 3 χιλιόμετρα σε βάθος, ενώ πάντα σύμφωνα με το ExoNews TV φαίνεται καθαρά και το ένα (!) πιλοτήριο του διαστημικό σκάφος που είναι μέσα στη σκιά.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, λένε ότι στην φωτογραφία φαίνεται και να ένας διάδρομος που εκτείνεται σε όλο το οριζόντιο πλάτος της φωτογραφίας. Ο διάδρομος-δρόμος εκτιμούν οι «ερευνητές» ότι είναι 200 χλμ σε μήκος πολύ και 1,6 χλμ σε πλάτος, που μάλλον σαν διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.