ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φάκελος Ελίζα Λαμ: Το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο στην ιστορία του Χόλυγουντ

Η ιστορία της Ελίζα Λαμ θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας

Φάκελος Ελίζα Λαμ: Το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο στην ιστορία του Χόλυγουντ

Ορισμένα μυστήρια μοιάζουν τόσο ανεξήγητα που μπορεί να γίνουν εμμονή και να δομήσουν ολόκληρες θεωρίες συνωμοσίας γύρω τους. Ένα από αυτά είναι φημισμένη εξαφάνιση της Ελίζα Λαμ.

Η ιστορία της θα μπορούσε να είναι σενάριο από ταινία, αλλά επιβεβαιώνεται το κοινότοπο ρητό πως καμία φορά η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία.

Ήταν λοιπόν Φεβρουάριος του 2013 όταν η Ελίσα Λαμ, μια 22χρονη φοιτήτρια από τον Καναδά, βρέθηκε νεκρή μέσα στο Cecil Hotel και συγκεκριμένα σε μια δεξαμενή νερού του κτιρίου!

Το μυστήριο σχετικά με την Λαμ είχε ξεκινήσει βέβαια μερικές μέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, από τις 31 Ιανουαρίου  τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Οι γονείς της δήλωσαν άμεσα την εξαφάνιση της κόρης τους και δύο εβδομάδες αργότερα το πτώμα της βρέθηκε γυμνό μέσα σε μια δεξαμενή του ξενοδοχείου, όταν οι ένοικοι παραπονέθηκαν για τη γεύση και την οσμή του νερού.

Ήταν απίστευτο αλλά το νεκρό σώμα της είχε παραμείνει στο νερό για περίπου δύο εβδομάδες χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Οι ιατροδικαστές αποφάνθηκαν πως ο θάνατός της οφειλόταν σε πνιγμό και επισήμαναν οτι δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ή αλκοόλ κατά τη νεκροψία.

Όμως υπάρχει και κάτι άλλο, πολύ παράξενο σε αυτή την ιστορία. Και αυτό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο με πρωταγωνίστρια την Λαμ που διέρρευσε και που αποτυπώνει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου και η νεαρή κοπέλα μοιάζει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα. Α

Αρχικά, μπαίνει στο ασανσέρ και αρχίζει να πιέζει όλα τα κουμπιά, ενώ στη συνέχεια μοιάζει περιμένει κάτι να συμβεί, αλλά, για κάποιο λόγο, η πόρτα του ασανσέρ δεν κλείνει. Κοιτάζει γύρω της σαν να κρύβεται από κάποιον. Στο 1:57 του βίντεο, τα χέρια της κινούνται σχεδόν εξωπραγματικά και μοιάζει να μιλάει σε κάποιον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια φεύγει και η πόρτα του ασανσέρ κλείνει και αρχίζει να λειτουργεί ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.