Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται οτι γύρισε από το 2030 – Τι προβλέπει για το 2019 (βίντεο)

Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται οτι γύρισε από το 2030 – Τι προβλέπει για το 2019 (βίντεο)

Ο άνθρωπος που ταξίδεψε στο 2030 εξομολογείται τι είδε οτι θα γίνει το 2019.

Ο Noah, ναι ο Νώε, που ισχυρίζεται ότι γύρισε από το όχι και τόσο μακρινό 2030, δεν μας κρύβει πάντως τίποτα. Αντιθέτως, στο νέο του βίντεο, αφορμής δοθείσης λόγω αλλαγής έτους σε λίγες μέρες, μας ανοίγει τα μάτια.

Και μας αποκαλύπτει σαν άλλος Θεός, τι θα γίνει τη χρονιά που έρχεται.

Ο φίλος μας ο Noah λοιπόν πιστεύει πως για κάποιο λόγο που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει, έπεσε σε μια χρονοδύνη και άξαφνα ξύπνησε στο σήμερα, εκεί που ζούσε 12 χρόνια μπροστά. Αποδέχθηκε τη μοίρα του, και αποφάσισε να χαρίσει τις γνώσεις του στην ανθρωπότητα, για όσα ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει ζήσει στο δικό του πρόσφατο παρελθόν.

Πάμε να δούμε τα highlights των προβλέψεών του. Δηλαδή των γνώσεών του.

Για αρχή μας λέει πως τον Γενάρη θα δούμε μαζικές εισβολές UFO στον ουρανό της Γης. Ήρθε η ώρα για στενές επαφές Τρίτου Τύπου.

Τον Φεβρουάριο ένα τεράστιο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ. «Θα είναι η μεγαλύτερη χιονοθύελλα του αιώνα», μας λέει ο προφήτης χρονοταξιδευτής.

Τον Απρίλιο θα έχουμε το λανσάρισμα ενός ρομποτικού ματιού ενώ τον Ιούνιο θα δούμε να παρουσιάζεται ένα σύστημα που θα βοηθά ανθρώπους με αναπηρία να περπατήσουν ξανά. Ευχάριστα νέα αυτά όπως και να το δεις.

Το μεγάλο νέο όμως έρχεται τώρα.

Λοιπόν, το 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκλεχθεί ξανά στην προεδρία των ΗΠΑ. «Παιδιά δεν είναι γνώμη μου αυτό, είναι γεγονότα». Λέει ο Νώε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιο… «ανησυχητικό» απ” όλα είναι ότι ο Νώε ισχυρίζεται πως στο μέλλον, στο παρόν του δηλαδή, δούλευε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και δεν ξέρει τι μπορεί να του έκαναν… Και πως γι” αυτό και κρύβει την ταυτότητά του… Καταλαβαίνετε ε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.