ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μυστικό φάκελο για εξωγήινους ανοίγουν οι ΗΠΑ – Αμερικανοί πιλότοι θα «ψάχνουν» για UFO!

Μυστικό φάκελο για εξωγήινους ανοίγουν οι ΗΠΑ – Αμερικανοί πιλότοι θα «ψάχνουν» για UFO!

Νέες οδηγίες θα κληθεί να ακολουθήσει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ σε σχέση με το ενδεχόμενο ζωής σε κάποιον άλλον πλανήτη, αφού οι πιλότοι και το υπόλοιπο προσωπικό στα αεροπλάνα θα πρέπει να αναφέρουν τις τυχόν συναντήσεις τους με άγνωστα αντικείμενα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Washington Post, που μεταδίδει το sputniknews, τα όποια στοιχεία προκύψουν από την εν λόγω έρευνα, δεν πρόκειται να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το αρμόδιο τμήμα πληροφοριών, ο Τζο Γκράντισερ, πάντα οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι για την αεροπορία παραμένουν απόρρητοι, για λόγους ασφαλείας.

Έτσι, τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων ερευνών θα συνιστούν «απόρρητες πληροφορίες».

Η απόφαση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού να αναθεωρήσει τις κατευθυντήριες γραμμές για το συγκεκριμένο θέμα ελήφθη τον περασμένο μήνα, καθώς όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος, υπήρχαν μια σειρά από αναφορές για άγνωστα αεροσκάφη.

Άλλωστε, στα τέλη του 2017, είχε έλθει στο φως της δημοσιότητας η πληροφορία ότι το Πεντάγωνο είχε δημιουργήσει ένα μυστικό γραφείο με σκοπό την έρευνα στρατιωτικών αναφορών σχετικά με UFO.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις πληροφορίες που έγιναν αργότερα γνωστές, σύμφωνα με τις οποίες η αμερικανική κυβέρνηση διέκοψε τη χρηματοδότηση σε αυτή τη μυστική υπηρεσία, ο πρώην επικεφαλής του Λουίς Ελιζόντο, φέρεται να είχε πει ότι το πρότζεκτ δεν σταμάτησε στην πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.