ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυνηγός ATIA ανακάλυψε… αιγυπτιακή σαρκοφάγο στον Άρη – Τί του είπε η NASA (βίντεο)

Κυνηγός ATIA ανακάλυψε… αιγυπτιακή σαρκοφάγο στον Άρη – Τί του είπε η NASA (βίντεο)

Διάσημος κυνηγός UFO έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία που όπως υποστηρίζεται δείχνει μία αιγυπτιακή σαρκοφάγο στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη ανοίγοντας νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τις αρχές των ΗΠΑ αναγκάζοντας μέχρι και τη ΝΑSA να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Πολλοί επιστήμονες επεξεργάζονται νυχθημερόν τα στοιχεία που δίνουν στη δημοσιότητα τα διαστημικά – ερευνητικά οχήματα της ΝΑSA που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον κόκκινο πλανήτη προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι έρημες πεδιάδες του πλανήτη Άρη έχουν θραύσματα ζωής ή ίσως ακόμη και υπολείμματα κάποιου μακρινού πολιτισμού.

«Το καπάκι της σαρκοφάγου είναι ευδιάκριτο. Υπάρχει και μια εικόνα του ατόμου που είναι μέσα στη σαρκοφάγο. Είναι εύκολο να διακρίνεις το κεφάλι, τους ώμους και το σώμα πάνω από το καπάκι», έγραψε στο twiτter o Σκοτ Γουόρεν απογειώνοντας τη φαντασία των οπαδών του και τις αντιδράσεις των επικριτών του.

Ο Γουόρινγκ ισχυρίστηκε επίσης ότι στην εικόνα βρέθηκαν «αντικείμενα και άλλων αρχαίων αντικειμένων», συμπεριλαμβανομένων «μερικών αρχαίων πυλώνων, δομών και πολλών άλλων αντικειμένων που φτιάχτηκαν από ευφυή όντα», ενώ «διέκρινε» και το «θρόνο ενός αξιωματούχου».

«Ο πολιτισμός φαίνεται να έχει τελειώσει σε μια εποχή παρόμοια με τη Γη στιγμή στην ιστορία πριν από τις μεγάλες πυραμίδες», εκτίμησε ο Σκοτ Γουόρινγκ.

Στο παρελθόν ο Γουόρινγκ έχει αναστατώσει τους οπαδούς του με τις εκτιμήσεις του «αποκαλύπτοντας» την υποτιθέμενη παρουσία εξωγήινων βάσεων στη Σελήνη ή ύποπτων εξωγήινων τεχνολογιών στον αστεροειδή Bennu.

Η NASA μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που έχουν λάβει οι εκτιμήσεις του Γουόρινγκ έσπευσε να αναφέρει πως δεν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι παρά προϊόντα του φαινομένου «παρωδία» που αναγνωρίζεται στην ψυχολογία.

Είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο όπου οι άνθρωποι βλέπουν αναγνωρίσιμα και οικεία σχήματα σε σύννεφα, σχηματισμούς βράχων ή άλλα μη σχετιζόμενα αντικείμενα ή δεδομένα και στο υποσυνείδητο τα συνδυάζει με πραγματικά αντικείμενα χωρίς φυσικά να είναι αλήθεια .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.