Δείτε το χειρόγραφο που προβλέπει το μέλλον – Τι αποκαλύπτει για την ημέρα της κρίσης (φώτο)

Δείτε το χειρόγραφο που προβλέπει το μέλλον – Τι αποκαλύπτει για την ημέρα της κρίσης (φώτο)

Η ημέρα της κρίσης ήταν πάντα στο πίσω μέρος στο μυαλό των ανθρώπων του 15ου αιώνα. O πρώτος χάρτης περιγράφει την κατάσταση του κόσμου μεταξύ του 639 και 1514.

Μέσα στο χειρόγραφο γίνονται απίστευτες αποκαλύψεις για το μέλλον. Όπως φαίνεται έχει προβλέψει αρκετά παροντικά γεγονότα. Ισλάμ, Αντίχριστος και η Ημέρα της Κρίσεως είναι στο επίκεντρο!

Όπως θα δείτε είναι γραμμένο στα λατινικά και δεν γνωρίζουμε από ποιον είχε γραφτεί. Σύμφωνα με το National Geographic, το χειρόγραφο βρέθηκε στο Lübeck στην Γερμανία μεταξύ του 1486 και του 1488 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο στην Καλιφόρνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας έχει σχηματίσει έναν τεράστιο κύκλο που συμβολίζει τη Γη και το νερό που βρίσκεται γύρω του συμβολίζει την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Επίσης, κάνει λόγο για την αύξηση του Ισλάμ και το πόσο θα απειλήσει τον χριστιανικό κόσμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.