Αν έχεις λεφτά για πέταμα… 6.000 άνθρωποι έχουν κάνει ασφάλεια ζωής σε περίπτωση που τους απαγάγουν εξωγήινοι

Αν έχεις λεφτά για πέταμα… 6.000 άνθρωποι έχουν κάνει ασφάλεια ζωής σε περίπτωση που τους απαγάγουν εξωγήινοι

Ένα γραφείο στην Φλόριντα ασφαλίζει ανθρώπους για ενδεχόμενη απαγωγή τους από εξωγήινους, δίνοντας αποζημίωση 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Mike St Lawrence έχει γραφείο στο Altamonte Springs όπου μεταξύ άλλων προσφέρει ένα έγγραφο με το οποίο πιστοποιεί πως θα αποζημιώσει όποιον μπει στο στόχαστρο των εξωγήινων με 10 εκατομμύρια δολάρια.

Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνετε οι περισσότεροι, η όλη υπόθεση είναι για χαβαλέ και δεν πρόκειται για σοβαρή υπηρεσία.

«Προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν οτι η όλη υπόθεση είναι για πλάκα. Τους βάζω να διαβάζουν όλους τους όρους όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται οτι τα 10 εκατομμύρια θα καταβληθούν σε 10 εκατομμύρια χρόνια. Κοινώς, θα τους δίνω ένα δολάριο το χρόνο για όσο ζήσω εγώ ή όσο ζήσουν αυτοί», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το αστείο, τότε δεν συνεχίζει: «Δεν θέλω να κλέψω τον κόσμο».

Βέβαια, αν κάποιος αποφασίσει να ζητήσει την αποζημίωσή του, θα πρέπει να αποδείξει αυτό που λέει πως του συνέβη. Το συμφωνητικό λοιπόν προβλέπει αποδείξεις για το τι ήταν αυτό, από που κατάγεται, τι αριθμό είχε το UFO, φωτογραφία από τους εξωγήινους και τέλος μία υπογραφή από αυτούς.

Πολύ γραφειοκρατία δηλαδή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος το κόστος ανέρχεται στα 24,95 δολάρια ή 19.95 αν το πιστοποιητικό της ασφάλειας, το πάρεις σε ψηφιακή μορφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.