ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρέθηκε αιγυπτιακή σαρκοφάγος στον Άρη; (βίντεο)

Βρέθηκε αιγυπτιακή σαρκοφάγος στον Άρη; (βίντεο)

Από που προέρχονται οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, θα μπορούσαν μήπως και από άλλο πλανήτη;

Ένας ερευνητής συνωμοσιών ισχυρίστηκε ότι η ανακάλυψη θα μπορούσε να δώσει εξήγηση για το λόγο που οι αρχαίες πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν στη μέση του πουθενά.

Ένας κυνηγός UFO και ερευνητής συνωμοσιών, ο Scott C. Waring ισχυρίζεται ότι βρέθηκε μπροστά σε μια εκπληκτική ανακάλυψη, που σχετίζεται με τα μυστήρια του Άρη.

Όπως αναφέρει, είδε ένα αντικείμενο το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, μοιάζει με «σκαλιστή αιγυπτιακή σαρκοφάγο», εξετάζοντας μια φωτογραφία της επιφάνειας του πλανήτη που απαθανατίστηκε από τη NASA.

Επιμένοντας ότι η φωτογραφία, στην πραγματικότητα, απεικονίζει διάφορα ευρήματα που μοιάζουν με αρχαία αιγυπτιακά γλυπτά, ο Waring αναρωτήθηκε αν αυτή η ανακάλυψη μπορεί να υπονοεί την εξωγήινη προέλευση ενός από τους αρχαιότερους πολιτισμούς της Γης.

«Αυτό είναι πραγματικά το ερώτημα… Προέρχονται οι αρχαίοι Αιγύπτιοι από τον Άρη; Μετακινήθηκαν στην Αίγυπτο, επειδή η Αίγυπτος είναι παρόμοια σε εμφάνιση και καιρό στον Άρη; Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν μοιάζει τόσο με τον Άρη. Έτσι, αν αυτό είναι αλήθεια, εξηγεί εξ ολοκλήρου γιατί τέτοιες καταπληκτικές πυραμίδες είναι χτισμένες στη μέση του πουθενά», έγραψε ο ερευνητής στο μπλόγκ του.

Μάλλον τους θύμιζε μορφολογικά το σπίτι τους, επισημαίνει.

Ο θεωρητικός συνωμοσιών έχει προηγουμένως προβεί σε διάφορες εξηγήσεις -διαπιστώσεις που σχετίζονται με διάφορα ιδιόμορφα αντικείμενα που φέρεται ότι βρέθηκαν στις φωτογραφίες της NASA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.