Αμερικανικό Ναυτικό: Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τα ιπτάμενα αντικείμενα που καταγράφηκαν σε βίντεο

Αμερικανικό Ναυτικό: Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τα ιπτάμενα αντικείμενα που καταγράφηκαν σε βίντεο

Σε αδιέξοδο κατέληξαν οι έρευνες του αμερικανικού Ναυτικού αναφορικά με την διαλεύκανση των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων τα οποία καταγράφηκαν από κάμερες FLIR των μαχητικών F/A-18 σε τρεις τουλάχιστον ξεχωριστές περιπτώσεις.

Το αμερικανικό Ναυτικό αναγκάστηκε να προβεί στις έρευνες αυτές, μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο, για τα οποία η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Susan Gough δήλωσε πως δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα επίσημα από το Ναυτικό και πως αυτά δεν έπρεπε να είχαν διαρρεύσει, αλλά δεν λέει τίποτα πως διέρρευσαν και αν έγιναν έρευνες από ποιους.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της διεύθυνσης ναυτικών επιχειρήσεων John Gradisher δήλωσε:

«Το Ναυτικό χαρακτηρίζει τα αντικείμενα αυτά που περιέχονται στο βίντεο ως άγνωστα εναέρια φαινόμενα.»

Ως άγνωστα εναέρια φαινόμενα το αμερικανικό Ναυτικό ταξινομεί αντικείμενα τα οποία πραγματοποιούν μη εξουσιοδοτημένες πτήσεις σε περιοχές στρατιωτικού ενδιαφέροντος αλλά όχι κατ΄ανάγκην ως εξωγήινες κατασκευές.

Έτσι με τη λέξη «φαινόμενα» το αμερικανικό Ναυτικό κρατά αποστάσεις από εξωγήινη προέλευση πλην όμως δεν εξηγεί και την προέλευσή τους.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.