ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: ΑΤΙΑ πάνω από τη θάλασσα φουντώνει τις θεωρίες ύπαρξης εξωγήινων (βίντεο)

ΗΠΑ: ΑΤΙΑ πάνω από τη θάλασσα φουντώνει τις θεωρίες ύπαρξης εξωγήινων (βίντεο)

Οι θεάσεις UFO είναι ένα γεγονός που εξάπτει την φαντασία και κάνει πολλούς να φαντάζονται εξωγήινους.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο που ακολουθεί, διάφοροι συνωμοσιολόγοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να αρχίσουν να μιλούν για την προσφιλή προς αυτούς, επίσκεψη UFO…

Το βίντεο το ανέβασε στο youtube κάποιος ονόματι Γουίλιαμ Γκάι και δείχνει δεκατέσσερα λαμπερά αντικείμενα στη λιμνοθάλασσα του Πάμλικο Σάουντ της Βόρειας Καρολίνας

Σε αυτό φαίνεται ο ουρανός με πορτοκαλί χρώμα λόγω του ήλιου και μετά εμφανίζονται 14 στρογγυλά αντικείμενα, τα κατέγραψε δε, ταξιδεύοντας με πλοίο στη συγκεκριμένη λιμνοθάλασσα.

Ακούγεται ό ίδιος στο βίντεο να λέει: «Κοιτάξτε, τίποτα στον ουρανό, απολύτως τίποτα». Στη συνέχεια επικεντρώνεται πάλι στα αιωρούμενα αντικείμενα, ρωτώντας: «Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό;».

Σε όσους αμφέβαλαν για τη γνησιότητα του βίντεο, ο Γκάι είπε, ότι υπήρχαν άλλα 25 άτομα στο πορθμείο εκτός από αυτόν και όλοι είδαν τα ίδια πράγματα που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει να πάψουμε να μιλάμε για UFO, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με εκπαιδευτικούς στόχους στρατιωτικών αεροσκαφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=u8NbyVzXoqc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.