ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ερασιτέχνης αστρονόμος ανακαλύπτει ΑΤΙΑ που πετούν κοντά στη Σελήνη

Ερασιτέχνης αστρονόμος ανακαλύπτει ΑΤΙΑ που πετούν κοντά στη Σελήνη

Αρκετή συζήτηση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο βίντεο που παρουσιάζει UFO να πετούν σε σχηματισμό, σαν να πέφτουν από τη Σελήνη.

Το βίντεο τραβήχτηκε από ερασιτέχνη αστρονόμο, που με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου του μαγνητοσκόπησε τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα.

Στην αρχή του βίντεο, τρία σκοτεινά ίχνη φαίνεται σαν να πέφτουν σε τέλειο σχηματισμό σμήνους από το Φεγγάρι.

Ενώ στη συνέχεια, ακόμη 2 αντικείμενα περνούν ένα-ένα μπροστά από το φακό, με φόντο ένα εντυπωσιακό φεγγάρι, στον ορίζοντα.

Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για ΟΥΦΟ και εξωγήινους ή άγνωστης τεχνολογίας σκάφη που πετούν, κατεβαίνοντας ή περνώντας μπροστά από το φυσικό δορυφόρο της Γης, με τις συνωμοσίες να δίνουν και να παίρνουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βίντεο που αναρτήθηκε στις 15 Νοεμβρίου έχει συγκεντρώσεις ήδη χιλιάδες θεάσεις στο YouTube και στα υπόλοιπα δίκτυα και ιστοσελίδες, όπου κοινοποιήθηκε.

Οι περισσότερο συγκρατημένοι κάνουν λόγο απλά για παιχνίδια του φακού και της φωτεινότητας, πουλιά που πετούν σε σμήνος ή ακόμη και σκουπιδάκια στο φακό της κάμερας που χρησιμοποίησε για να τραβήξει το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Sputnik

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.