ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μια «ψύχραιμη» τοποθέτηση – «Ο κορωνοϊός ήρθε από το διάστημα με μετεωρίτη» υποστηρίζει αστροβιολόγος (βίντεο)

Μια «ψύχραιμη» τοποθέτηση – «Ο κορωνοϊός ήρθε από το διάστημα με μετεωρίτη» υποστηρίζει αστροβιολόγος (βίντεο)

Ένας επιστήμονας από το Κέντρο Αστροβιολογίας του πανεπιστημίου Μπάκινγχαμ ισχυρίζεται ότι ο φονικός κορονοϊός Covid-19, που έχει ήδη προσβάλει περισσότερους από 130 χιλ. ανθρώπους σε όλη την υφήλιο με τους νεκρούς να ξεπερνούν τις 5 χιλ., δεν προήλθε από κάποιο ζώο, αλλά ήρθε από το διάστημα με μετεωρίτη που εξερράγη στον ουρανό πάνω από την Κίνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον καθηγητή Τσάντρα Βικραμασίνγκε από τη Σρι Λάνκα, ο κορωνοϊος δεν έχει ζωική προέλευση, αλλά είναι κοσμικής καταγωγής.
Ειδικότερα ο επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ο μετεωρίτης που εξερράγη πάνω από την Κίνα στις 11 Οκτωβρίου, 2019, απελευθέρωσε μολυσμένα σωματίδια.

Για να στηρίξει την αμφιλεγόμενη θεωρία του -πολλοί ειδικοί επιδημιών την έχουν απορρίψει αναφέροντας ότι ο κορωνοϊός είναι παρόμοιος με τον SARS ή τον MERS, επιδημίες που μεταδόθηκαν στον άνθρωπο από νυχτερίδες και καμήλες αντίστοιχα- ο καθηγητής προσθέτει ότι η αρχή της έξαρσης του κορωνοϊού έλαβε χώρα στην περιοχή όπου ο μετεωρίτης εθεάθη.

https://twitter.com/schneiderleonid/status/1228636908135337984

«Πιστεύουμε ότι νοσηροί παράγοντες επικρατούν στο διάστημα, μεταφέρονται από κομήτες και μπορεί να πέσουν στη Γη διαμέσου της τροπόσφαιρας. Αυτά, νομίζουμε, μπορεί να και έχουν συμβεί στο παρελθόν, προκαλώντας ανθρώπινες επιδημίες», σημείωσε ο επιστήμονας, μιλώντας στη εφημερίδα Expess.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο καθηγητής Βικραμασίνγκε είναι υποστηρικτής της θεωρίας της πανσπερμίας, η οποία αναφέρει ότι η ζωή υπάρχει κατά μήκος ολόκληρου του σύμπαντος και διανέμεται μέσω αστρικής σκόνης, μετεωριτών, κομητών και άλλων αστρικών σωμάτων.

Νωρίτερα, ο επιστήμονας είχε ισχυριστεί ότι μολυσματικές ασθένειες όπως η πανδημία γρίπης του 1918, η πολιομυελίτιδα και ο SARS έχουν εξωγήινη καταγωγή.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.