ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποίο Τρίγωνο των Βερμούδων; – Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σημείο της γης! (βίντεο)

Ποίο Τρίγωνο των Βερμούδων; – Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σημείο της γης! (βίντεο)

Το Τρίγωνο των Βερμούδων το γνωρίζουν όλοι. Ιστορίες με καράβια και αεροπλάνα που εξαφανίστηκαν πάνε και έρχονται στις θεωρίες συνωμοσίας. Το μέρος όμως που είναι ακόμα πιο επικίνδυνο δεν είναι αυτό, αλλά το Τρίγωνο της Αλάσκας.

Κάθε χρόνο, στην Αλάσκα εξαφανίζονται 3.000 άνθρωποι χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος, σύμφωνα με το περιοδικό Atlantic. Οι περισσότεροι χάνονται στην περιοχή που αποκαλείται το Τρίγωνο της Αλάσκας.
Από το 1988, περισσότερες από 16.000 εξαφανίσεις έχουν σημειωθεί στην περιοχή, με το Utkiagaviq το Anchorage, και το Juneau, να οριοθετούν το Τρίγωνο της Αλάσκας.

Το 1972, η εξαφάνιση ενός αεροπλάνου Τσέσνα με Αμερικανούς πολίτες, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Χέιλ Χογκς και ο Νικ Μπέγκιχ, γερουσιαστής από την Αλάσκα.

Οι ΗΠΑ διεξήγαν μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 39 ημερών, χωρίς ποτέ να βρουν συντρίμμια ή σορούς.

Οι εξαφανίσεις συνεχίστηκαν κατά τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με το περιοδικό Curiocity, μεταξύ των πιο τρανταχτών εξαφανίσεων είναι αυτή ενός αεροσκάφους με 5 επιβαίνοντες το 1990, με το χιόνι και τον πάγο να είναι σε θέση να κρύψει όλες τις αποδείξεις.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.