ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βραζιλιάνος πολιτικός: «Ο κορωνοϊός είναι έντομο που ήρθε στη Γη από άλλο πλανήτη»

Βραζιλιάνος πολιτικός:  «Ο κορωνοϊός είναι έντομο που ήρθε στη Γη από άλλο πλανήτη»

Ένας δήμαρχος στη Βραζιλία μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του ανέφερε πως ο κορωνοϊός είναι ένα έντομο το οποίο ήρθε από άλλο πλανήτη, αφήνοντας εμβρόντητους όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Πρόκειται για τον Zaqueu Rodrigues δήμαρχο της πόλης Guanambi, με 84.000 κατοίκους η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Βραζιλίας με το Ελ Σαλβαντόρ.

Μιλώντας στο τέλος της συνεδρίασης ο Rodrigues είπε:

«Είμαστε στενοχωρημένοι για αυτό το έντομο που ήρθε από ένα άλλο πλανήτη που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι», είπε δήμαρχος φορώντας μια μάσκα περίπου στο πρόσωπο.

Ο δήμαρχος έκανε το σχόλιο αυτό μετά την εισήγηση του δημοτικού συμβουλίου ότι τίθεται στη διάθεση του δημάρχου για την καταπολέμηση του… εντόμου. Πάντως στην πόλη Guanambi δεν έχει υπάρξει κάποιο κρούσμα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Το σχόλιο του δημάρχου έκανε βέβαια το γύρο του διαδικτύου στη Βραζιλία και πολλοί απάντησαν χιουμοριστικά: «Φυσικά και είναι από άλλο πλανήτη: Ο πλανήτης αυτός είναι η Κίνα», έγραψε κάποιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.