ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτός από τον κορωνοϊό και UFO που «πέφτουν» συγκλονίζουν την Αγγλία (φωτό)

Εκτός από τον κορωνοϊό και UFO που «πέφτουν» συγκλονίζουν την Αγγλία (φωτό)

Το ζήτημα των UFO πάντα απασχολούσαι την Ανθρωπότητα. Εχει δε παρατηρηθεί ότι όποτε συμβαίνουν κοσμογονικά γεγονότα στον πλανήτη τα UFO «αλωνίζουν».

Ο κόσμος ασχολείται με το μυστηριώδες αντικείμενο που κατέπεσε σε μια μικρή πόλη της βρετανικής εξοχής την στιγμή που στην Αγγλία ο κορωνοϊός «εξολοθρεύει».

Ο Luke Cradock από το Bradford κατάφερε να το απαθανατίσει και στο video φαίνεται ένα παράξενο αντικείμενο να βγάζει μαύρο καπνό και να πέφτει προς το έδαφος.

Ο Cradock είπε πως τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του νόμιζαν πως πρόκειται για κάποιο αεροπλάνο , ωστόσο η ταχύτητά του μειωνόταν και δεν ήταν σταθερή.

«Το είδε κάποιος άλλος αυτό να πέφτει από τον ουρανό πριν από λίγο; Από απόσταση έμοιαζε τεράστιο και είχε πίσω του μια μαύρη ουρά από καπνό! Έπεσε κάποιο αεροπλάνο;», έγραψε έντρομος στο twiter ο κύριος Cradock.

Μιλώντας στην Somoerset Live, τόνισε πως αυτό το αντικείμενο έμεινε για 10 λεπτά στον αέρα και το είδαν μέχρι και στο Λονδίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μυστήριο πυκνώνει, καθώς δεν έχει αναφερθεί καμία πτώση κάποιου αντικειμένου ενώ αν είχε συντριβεί κάτι θα το έβλεπαν και άλλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.