ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει απόκοσμο ον – «Σβήνει τη μνήμη των θυμάτων του»

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει απόκοσμο ον  – «Σβήνει τη μνήμη των θυμάτων του»

Ο γνωστός ουφολόγος Σκοτ Γουόρινγκ, ισχυρίζεται ότι «έπιασε» σε βίντεο έναν «εξωγήινο απαγωγέα», ο οποίος μάλιστα υποτίθεται ότι σβήνει και τη μνήμη των θυμάτων του.

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο, η γνησιότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί, φαίνεται μια παράξενη φιγούρα να περνάει στιγμιαία μπροστά από την κάμερα ασφαλείας κι αμέσως να εξαφανίζεται από το πλάνο.

Βέβαια, ο αρχικός χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο YouTube δεν μίλησε για εξωγήινους όπως ο Γουόρινγκ, αλλά έκανε λόγο για «φάντασμα, άγγελο ή πνεύμα».

Όμως σύμφωνα με τον ουφολόγο, πρόκειται για κλασική περίπτωση «αμοντάριστου υλικού από επίσκεψη εξωγήινων σε φάρμες ή ράντσα».

«Αναρωτιέμαι… είναι αυτό βίντεο του εξωγήινου αφού απαγάγει ένα μέλος της οικογένειας ή όχι;», σχολίασε ο συνωμοσιολόγος.

«Τα περισσότερα θύματα απαγωγής δεν θυμούνται τα γεγονότα επειδή η μνήμη τους έχει σβηστεί. Αυτή ίσως είναι η περίπτωση εδώ. Ο χαμένος χρόνος δεν μπορεί να διαπιστωθεί καθώς όλοι κοιμόντουσαν και δεν θα ήταν σε θέση να αισθανθούν το χρόνο που πέρασε», ανέφερε ο Γουόρινγκ, σίγουρος ότι πρόκειται για εξωγήινους.

Ωστόσο, ένας από τους σχολιαστές του βίντεο βρήκε μια πολύ πιο λογική εξήγηση για τη φιγούρα στο βίντεο από εκείνη του εξωγήινου απαγωγέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως, η κατά τον ουφολόγο Γουόρινγκ «εξωγήινη οντότητα» που πέρασε φευγαλέα μπροστά από το φακό της κάμερας ασφαλείας να ήταν απλά βάτραχος και τίποτα περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.