ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Area 51: Ερευνητής «ανακάλυψε» ρομποτικούς γίγαντες στη μυστική βάση (βίντεο)

Area 51: Ερευνητής «ανακάλυψε» ρομποτικούς γίγαντες στη μυστική βάση (βίντεο)

Ο ερευνητή Σκοτ Γουόρινγκ που ασχολείται με το ανεξήγητο, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ένα τεράστιο ρομπότ έξω από τις εγκαταστάσεις της Περιοχής 51, χρησιμοποιώντας εικόνες από το Google Earth.

Η «Περιοχή 51» (Area 51) είναι μια άκρως απόρρητη αμερικανική βάση που κατασκευάστηκε στα μέσα του 20ου αιώνα κι έκτοτε απασχολεί τη δημοσιότητα αναφορικά με εξωγήινους κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Στην Περιοχή 51 ο Αμερικανικός στρατός «πειραματίζεται με τεράστια ρομπότ», σύμφωνα με τον ερευνητή Σκοτ Γουόρινγκ.

Σύμφωνα με τον Γουόρινγκ, το εν λόγω τεράστιο ρομπότ έχει ύψος τουλάχιστον 16 μέτρα και πρωτοεμφανίστηκε στην Area 51 ήδη από το 2006, με τον αμερικανικό στρατό να προετοιμάται εδώ και πολύ καιρό για κάτι πολύ μεγάλο.

«Μπορείτε να δείτε τα πόδια του ανοιχτά και τους ώμους του σε στάση λες και είναι έτοιμο να παλέψει» σχολιάζει ο ερευνητής του ανεξήγητου, αναφορικά με την εικόνα του γιγάντιου ρομπότ από φωτογραφία του Google Earth το 2015.

«Η τεχνολογία ανήκει στον κόσμο. Δεν ανήκει στην Αμερική, δεν ανήκει σε κάποια άλλη χώρα ή άτομο. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη ανήκει στους ανθρώπους» διατείνεται ο Γουόρινγκ στο βίντεό του με το ρομπότ, που ανέβασε στο YouTube.

Οι αποκαλύψεις του λάτρη των θεωριών συνωμοσίας βρήκαν διχασμένο το κοινό στα social media. «Νομίζω ότι εδώ βλέπουμε ένα κτίριο με τις σκιές να δίνουν την εντύπωση ποδιών. Μοιάζει με ρομπότ αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, γιατί εάν ήταν, θα βλέπαμε κάποιες τρελές σκιές απ’ αυτό» σχολίασε κάποιος χρήστης.

«Ετοιμάζονται να πολεμήσουν τους γίγαντες» έγραψε κάποιος άλλος. «Ναι, είμαι σίγουρος ότι είναι ένα τεράστιο ρομπότ στην ύπαιθρο για να το δουν όλοι. Lol» ανέφερε κάποιος άλλος.

«Εάν δεν είχα δει το βίντεο με τα μάτια μου, θα έλεγα “Αποκλείεται”, αλλά ορίστε να το: τεράστια ρομπότ στην Περιοχή 51» σημείωσε κάποιος χρήστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.