ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αστροναύτης του ISS νόμιζε πως είδε UFO αλλά τελικά ήταν… ούρα από ρωσικό διαστημόπλοιο (φώτο)

Αστροναύτης του ISS νόμιζε πως είδε UFO αλλά τελικά ήταν… ούρα από ρωσικό διαστημόπλοιο (φώτο)

Ο αστροναύτης Τιμ Πικ, αστροναύτης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) είδε κάτι περίεργα χρυσά φώτα και νόμιζε πως ήταν UFO μόνο που τελικά… ήταν παγωμένα ούρα από ρωσικό διαστημόπλοιο.

«Αυτό συνέβη στο τέλος της αποστολής και ήμουν αρκετά έμπειρος για τι μπορείς και τι δεν θα έπρεπε να δεις στο διάστημα» ανέφερε ο αστροναύτης μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» για την εμπειρία του.

«Και είδα τρία φώτα να πετούν σε σχηματισμό κατά τη διάρκεια της μέρας. Και η μόνη στιγμή που βλέπεις φώτα κατά τη διάρκεια της μέρας είναι όταν κάποιο άλλο διαστημόπλοιο σε πλησιάζει» συνέχισε ο βρετανός αστροναύτης.

Όπως ανέφερε ο Πικ, αμέσως ειδοποίησε τους συντρόφους του στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και όλοι προσπάθησαν να ανακαλύψουν τι ήταν τα παράξενα φώτα.

Μετά από λίγο ξέσπασαν στα γέλια, όταν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε τι ήταν, και ξαφνικά καταλάβαμε ότι ήταν ρωσικά ούρα που έσταζαν από το όχημα Progress![μεταφέρει προμήθειες και υλικά στον ISS]» είπε ο Πικ για το παγωμένο, κρυσταλλικό υλικό που κινούνταν στο διάστημα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/CIL1A4ilVCz

https://www.instagram.com/p/B7Vx-8wFApz

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BUNHnCKjGsE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.